• Főoldal
  • Hirek
  • Erőteljes tavaszi tápanyag-feltöltés a teljes kertnek

Erőteljes tavaszi tápanyag-feltöltés a teljes kertnek

A Volldünger Linz NPK műtrágyával a kertészek biztosak lehetnek abban, hogy növényeik a legjobb tápanyagellátásban részesülnek.

Az innovatív összetétel és a környezetbarát megközelítés révén a termék nemcsak a terméshozamot növeli, hanem hozzájárul a fenntartható mezőgazdasági gyakorlatokhoz is. Próbálja ki a Volldünger Linz NPK műtrágyát, és tapasztalja meg a különbséget saját kertjében!
A kertészkedés sikere gyakran azon múlik, hogy a növények megfelelő tápanyagellátásban részesülnek-e. A Volldünger Linz NPK műtrágya tökéletes választás minden kertész számára, aki maximális terméshozamot szeretne elérni. Ez az innovatív műtrágya nemcsak növeli a termést, hanem a talaj hosszú távú egészségét is biztosítja.

A Volldünger Linz NPK előnyei

A Volldünger Linz NPK egy prémium minőségű műtrágya, amely ideális arányban tartalmazza a növények számára nélkülözhetetlen tápanyagokat: nitrogént (N), foszfort (P) és káliumot (K), valamint fontos mikroelemeket is. Az speciális összetételnek köszönhetően a növények minden fejlődési szakaszában optimális tápanyagellátást kapnak.

Nitrogén (N): Serkenti a hajtások növekedését és növeli a termés mennyiségét.

Foszfor (P): Kulcsfontosságú a gyökérképződéshez és a termésképzéshez.

Kálium (K): Javítja a termés minőségét, biztonságát és eltarthatóságát, különösen fontos a kertészeti növények számára.

Mikroelemek: Kis mennyiségben vannak jelen, de létfontosságúak az intenzív termesztés során a termés mennyiségére, minőségére és eltarthatóságára.

A Volldünger Linz NPK műtrágyát úgy tervezték, hogy minden fejlődési ciklusban könnyen felvehető ásványi anyagokat biztosítson a növények számára. A helyesen táplált növények erősebbek, egészségesebbek és bőségesebb termést hoznak. A műtrágya összetételének és oldhatóságának köszönhetően minden növekedési szakaszban optimális tápanyagellátást biztosít.

Felhasználási Javaslatok

A Volldünger Linz NPK műtrágya különböző növénykultúrákhoz ajánlott, legyen szó zöldségekről, dísznövényekről, gyümölcsökről vagy szőlőről. Az alábbi ajánlások segítenek a maximális hatékonyság elérésében:

- Zöldségfélék és Dísznövények: Alaptrágya: 1-3 kg/100 nm dózisban, fejtrágyaként 10 naponta 1,5 kg/100 nm dózisban, talajra szórva és beöntözve.
- Gyümölcs és Szőlő: Vegetáció első harmadában 2 kg/100 nm dózisban, ráöntözéssel.
- Cserepes és Levél Dísznövények: Tavaszi kiültetés után 0,1%-os oldattal beöntözve, majd virágzás után 0,05%-os tápoldattal.