• Főoldal
  • Hirek
  • Wuxal® Super - Minden, amire a növénynek szüksége van

Wuxal® Super - Minden, amire a növénynek szüksége van

Ez a folyékony műtrágya ideális megoldás minden kertész számára, aki egészséges növényeket, tökéletes virágzatot és maximális terméshozamot szeretne elérni.

Teljes körű tápanyagösszetétele és könnyű használhatósága révén nélkülözhetetlen a mindennapi kertészetben.

Mára a tudatos kertészek számára a hatékonyság mellett a környezetvédelem is kulcsfontosságú szemponttá lépett elő. Ez a termék ezekre a kihívásokra is tökéletes megoldást nyújt, mert már kis dózisokkal, alacsony környezetterheléssel is garantálja a növények optimális tápanyagellátását és egészséges növekedését.

Teljes körű tápanyagellátás:

Ez a prémium minőségű folyékony műtrágya kiegyensúlyozott tápanyag-összetételével biztosítja a növények számára szükséges makro- és mikroelemeket. A komplex formula nemcsak a gyors és egészséges növekedést támogatja, hanem hozzájárul a virágzat és a terméshozam növeléséhez is. A folyékony formula azonnali tápanyagfelvételt biztosít, így gyors hasznosulást biztosít. Ideális választás minden típusú növényhez, beleértve a zöldségeket, gyümölcsöket, dísz- és szobanövényeket is. Könnyen használható, és mind levélen keresztüli permetezéssel, mind talajba öntözéssel kiváló eredményeket érhet el.

Wuxal® Super  olyan gondosan összeállított tápanyagokat tartalmaz, amelyek egymásra épülve biztosítják a növények minden igényét:

Nitrogén (N): Elősegíti a vegetatív növekedést és javítja a zöld szín intenzitását.

Foszfor (P): Támogatja a gyökérképződést és a virágzást, növeli a termés mennyiségét.

Kálium (K): Javítja a termés minőségét, növeli a növények stressztűrő képességét.

Mikroelemek: Cink (Zn), Vas (Fe), Réz (Cu), Mangán (Mn), Bór (B), Molibdén (Mo) pedig olyan esszenciális tápelemek, amelyekből ugyan csak nagyon kevés kell, de elengedhetetlenek a növények anyagcsere-folyamataihoz és egészséges fejlődéséhez.

Felhasználási javaslatok:

Alkalmazása rendkívül egyszerű és rugalmas. Íme néhány ajánlás a használatához:

Levélen keresztüli alkalmazás: Készítsen 0,3-0,4%-os oldatot (10 liter vízhez 30-40 ml), és permetezze a növények leveleire. A kezelést a környezeti viszonyoktól függően hetente vagy kéthetente ismételje meg a vegetációs időszakban.

Talajon keresztüli alkalmazás: Hígítson 10-20 ml-t 10 liter vízben, és öntözze meg a növények gyökérzónáját. Az alkalmazás gyakorisága és mennyisége a növények igényeitől, a hőmérsékleti-és fényviszonyoktól, valamint a talaj tápanyagellátottságától függően változhat.

Próbálja ki ezt a prémium folyékony műtrágyát, és tapasztalja meg a különbséget saját kertjében!


Kapcsolódó videók