A Kwizda Garden

A Kwizda Agro Hungary Kft közel 30 éves múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkezik a szántóföldi  és kertészeti kultúrák területén az elmúlt évtizedben pedig a lakossági termékek piacán is sikerült átütő sikereket elérnünk.
A Kwizda Agro Hungary Kft  szakember gárdája , növényvédelmi  és tápanyaggazdálkodási gyakorlati szaktudása a siker záloga .
Országos lefedettséggel dolgozunk , minden megyében jelen vagyunk.
A jelenlegi portfóliónk, egyedülállóan széles a  növényvédelem és tápanyag utánpótlás terén, az elmúlt néhány évben  , más speciális termékekkel (biostimulárokkal) is kiegészült.
A jövő technológiáinak-(Biológia termesztésben alkalmazható) a termékei is egyedülálló léptékben találhatóak meg a kínálatunkban.
Ezek segítségével komplett technológiákat biztosítunk minden fontos kertészeti kultúrában: szőlő, paradicsom, paprika, uborka, káposzta, szamóca, csonthéjas, almástermésük  tekintetében, továbbá a házikertek számára a gyep, örökzöld és virágos növények tekintetében.
Készen állunk rá, hogy szaktudásunkat, tapasztalatunkat és egyedülállóan komplex portfóliónkat még több kertészeti szakember és házikerti felhasználó számára elérhetővé tegyük és az elérhetőségüket  gördülékenyen biztosítsuk a jövőben is.
Ennek érdekében új ágazatot indítottunk a 2022-es évben, melynek neve Kwizda Garden.

Jelentős fejlesztést tervezünk a következő néhány év során a szakmai csapatunk bővítésére a tudás anyagunk megosztására, továbbá kereskedelmi partnerek bevonásával és értékesítési pontok bővítésével még jobban elérhetővé kívánjuk tenni termékeinket.
Továbbiakban is maximális figyelmet fordítunk az EU szabályzásoknak megfelelő termékek és technológiák bevezetésre, felhasználó barát kiszerelési egységekkel látjuk el, mind a profi kertészeket, mind a lakosságot.

Kwizda Garden csapat 2022.09.09.

 

Cégünk dolgozói rendszeres ADR oktatásban részesülnek Boros Zoltán veszélyes áru biztonsági szaktanácsadó (+36304071210) által.